PM Sitges

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Instagram

SEAE

Inici

Les sessions d'activitat aquàtica Wetness sense realitzar...

 

Benvolguts, benvolgudes

 

A causa de l'últim tancament decretat per la Generalitat el passat dia 29 d'octubre per combatre la Covid-19, van quedar sessions d'activitat aquàtica Wetness sense realitzar i creiem que és necessari resoldre-ho.

La nostra metodologia es regeix per una programació de les activitats que garanteix l'assoliment dels objectius establerts en cada curs i des de l'equip de coordinació s'ha treballat per modificar les dates finals del curs de manera que es pugui desenvolupar tota la programació. A efectes pràctics estem treballant per a poder recuperar les sessions d'una manera segura i de qualitat una vegada acabat el curs allargant-lo a partir del 22 de juny de 2021.

Tots aquells cursetistes que estàveu apuntats a cursos que es realitzaven en 2 dies a la setmana, podreu recuperar 6 sessions. Aquelles persones que estàveu realitzant cursos els dissabtes podreu recuperar 4 sessions. I els que feu 1 classe setmanal, recuperareu 3 sessions.

Agraïm la vostra paciència i comprensió en un marc tan distòpic com el que estem vivint aquest any. Des de la Piscina Municipal de Sitges treballarem per garantir el millor servei!

 

 

Atentament,

L'equip de coordinació.

 

<< volver