PM Sitges

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Instagram

SEAE

Forus

Inici

No gym... No problem! Rutines fitness i classes en directe per a fer a casa.

 

La situació d'excepcionalitat que vivim actualment per la invasió de la COVID-19, pot tenir un gran impacte en la nostra salut emocional. Tot i ser forçosament tancats, volem seguir al teu costat, cuidant de la teva salut. I és per això que cada dia trobaràs a les nostres xarxes, al nou canal Youtube "PMSitges Live", i aquí al web, exercicis per a fer a casa, seguir en forma i sentir-nos més a prop. Així com classes "in streaming".

No te les perdis, cuidem-nos!

 

Teniu alguna petició? Voleu alguna classe en especial? Treballar algun múscul en concret?

Demana! PMSitges Live escolta :)

 
L'exercici cardiovascular o també conegut com a càrdio o aeròbic són les exercitacions en què es posa en moviment els músculs més grans del cos durant un període prolongat, ajudant a cremar greix i perdre calories.

Entre els seus beneficis està millorar el funcionament del cor i els pulmons, permetent la provisió d'oxigen a cada cèl·lula del cos. També és ideal per millorar l'estat d'ànim i sentir calma, ja que s'alliberen endorfines, hormones que ajuden a sentir-se feliç, en benestar i potenciar les funcions de sistema immune.

Convençut/da?

#zumba #ball #salut #fitness #càrdio #PMSITGES #elsdecasa

 
 
Avui la Mila ens porta nous passos d'STYLEDANCE per a fer-nos moure´ns, divertir-nos i treballar la salut, des de casa mateix!

#moute #ball #dance #salut #pmsitges #elsdecasa

 
 
Els autèntics exercicis de LesMills, en una intensa classe de 30 minuts, per als que no tenen temps però no volen renunciar a la salut!

#lesmills #bodypump #peses #fitness #express #salut #esport #pmsitges #elsdecasa

 
 
(GLUTIS + ABDOMINALS + CAMES)

Activitat dirigida on es combinen diversos exercicis per a enfortir específicament la zona del core i el tren inferior. 💪
#pmsitgeslive #pmsitges #sitges #esportessalut #tonificación #exercise #gluteos #abdominales #piernas

 
 
Els exercicis que s'executen durant una sessió de pilates contribueixen a la higiene postural. Amb això, es millora la posició de l'abdomen, de pit i de les espatlles. D'aquesta manera, s'aconsegueix una postura correcta a l'estar dret, caminant o assegut. Som salut!


#pilates #fitness #esport #salut #pmsitges #elsdecasa #caràcterautènticsitgetà

 
 
El Jordi s'estrena amb una gran classe in streaming de LesMills! Segueix-la des de casa i no deixis de treballar la teva salut!


#BODYPUMP #LESMILLS #tonificació #fitness #esport #salut #pmsitges #elsdecasa #caracterautènticsitgetà

 
 
Segueix la seqüència d'exercicis i fes salut! Activitat molt completa que crema greix i tonifica a la vegada que guanyes resistència aeròbica!


#IBT #circuit #exercici #fitness #esport #salut #pmsitges #elsdecasa

 
 
Exercicis variats i diferents per a tonificar les cames, els glutis i també els abdominals, de la mà de la nostra Raquel! No t'ho perdis!!


#GAC #fitness #esport #salut #tonifica #treninferior #pmsitges #elsdecasa

 
 
En Sergio ens porta una nova coreografia per a cremar caloríes en qualsevol moment i lloc! A ballar!!


#ZUMBA #salut #esport #pmsitges #elsdecasa

 
 
Activitat dirigida coreografiada on es desenvolupa un aprenentatge de diferents tipus de balls moderns Funky, hip-hop, Dance etc ... Els passos s'adapten a la cançó utilitzant els ritmes de la base, la lírica, els silencis, etc.
Balla i crema caloríes des de casa!

#styledance #ball #salut #classeonline #pmsitges #elsdecasa

 
 
Treballa la zona del Core amb exercicis LesMills, marca líder del sector a nivell mundial!

#lesmills #cxworx #core @salut #pmsitges #online #elsdecasa

 
 
Els professionals aconsellen practicar 2 o 3 vegades a la setmana triant bé els pesos amb els quals es va a treballar. Les classes intenses de BodyPump són perfectes si vols cremar greix, augmentar la teva massa muscular i obtenir resultats visibles a curt termini. T'apuntes?


#pmsitges #elsdecasa #esportautèticsitgetà #somsalut #online #bodypump

 
 
Continuem amb classes en directe que pots fer a casa, per a mantenir-te igualment en forma si no pots venir a veure'ns. Treballa la salut amb els exercicis que avui ens presenta la Raquel.


#pmsitges #elsdecasa #esportautènticsitgetà #salut

 
 
Sessió per a treballar la dinàmica de la postura corporal i l'equilibri amb la Mila, a més d'un exercici saludable per a la ment.
"Mens sana in corpore sano"


#pmsitges #elsdecasa #esportautènticsitgetà #caràctersitgetà #somsalut #exercici

 
 
45 minuts d'exercicis físics en els quals entrenarem la musculatura, la resistència, la flexibilitat i el control de la respiració i de la ment.
Segueix a la Raquel en les seves indicacions i fes salut des de casa!


#pmsitges #elsdecasa #esportsitgetà #pilates #online #somsalut

 
 
Classe d'I.B.T en directe per a millorar i/o de mantenir la resistència aeròbica mitjançant el mètode que ja hem treballat alguna vegada, l'intervàl.lic, i on s'aprofiten els moments de pausa per introduir exercicis de tonificació i obtenir altres beneficis, també muscularment.


#pmsitges #pmsitgeslive #esportsitges #elsdecasa #online #sitges #exercise #enforma #fitness #trainning

 
 
Per avui, la Raquel ens fa una classe per enfortir i reforçar tot el cos en directe per als que no pugueu venir al centre 💪


#pmsitges #pmsitgeslive #esportsitges #sitges #exercise #tonificar #fitness #trainning

 
 
Activitat on es combinen exercicis per enfortir la part abdominal i el tren inferior: glutis i cames 💪


#pmsitgeslive #pmsitges #elsdecasa #online #sitges #esportessalut #tonificación #exercise #gluteos #abdominales #piernas

 
 
Classe que combina l'entrenament de diferents posicions corporals, amb una respiració determinada, i la millora de la mobilitat-elasticitat de tot el cos🧘‍♀️


#pmsitgeslive #pmsitges #elsdecasa #online #sitges #esport #salut #estemoberts #exercicio #stretching #hipopressius

 
 
L'entrenament intervàl·lic és una modalitat d'entrenament que consisteix a realitzar sèries múltiples d'entrenament cardiovascular a alta intensitat i amb descans total, o parcial, entre sèries.
Trenca la rutina i fes classes diferents, anima't i proba avui amb aquesta sessió d'"Interval Body Training" que ens ha preparat la Raquel.


#entrenaments #IBT #pmsitges #elsdecasa #somsalut #acasa #online

 
 
Tonificar es caracteritza per treballar un grup muscular (o varis) realitzant múltiples repeticions amb càrregues mitjanes. Tot això ens porta a mantenir un sistema múscul-esquelètic sa i en bona forma.
Ara amb les classes online de PMSitges, a més pots fer-ho des de casa!


#pmsitges #elsdecasa #classesonline #somsalut #cuidat

 
 
Avui la Mila ens porta un entrenament de 30 minuts. Una sessió que defineix i tonifica els abdominals, l'esquena i els glutis, millorant la força i la  resistència muscular 💪


#pmsitges #pmsitgeslive #sitges #trainning #core #abdominales #covidfree #somsalut

 
 
El Bodybalance TM és un programa inspirat en el ioga, el tai-txi i el pilates que millora la flexibilitat i la força. Els seus exercicis de respiració controlada, concentració, estiraments, moviments i posicions són adaptats a la música, donen com a resultat una sessió holística que porta als "alumnes" a un estat d'harmonia i equilibri.
Segueix a l'Esther en aquesta classe online i fes salut sense sortir de casa!


#pmsitges #elsdecasa #salut #bodybalance #online

 
 
La sessió d'avui és un Body Pump amb @milagonzalezriera 💪
Enforteix i tonifica tot el cos. Nosaltres fem la sessió amb barra i disc, però també es pot fer amb unes manuelles.
Alternatives--- dos paquets d'arròs, ampolles d'aigua, bosses de mandarines... qualsevol cosa que tinguis per casa còmode d'agafar i amb una mica de pes.
Activa't!


#pmsitges #pmsitgeslive #sitges #bodypump #exercise

 
 
Avui el @sheptiius proposa una sessió de ZUMBA per fer la a casa. Fer exercici és vida 😉
Anima't, no necessites res més que ganes de passar-ho bé!

 

#pmsitges #pmsitgeslive #zumba #dance #sitges #somsalut #sompartdelasolució #covidfree #exercise #enforma

 
 
Avui hem fet classe de GAC amb @milagonzalezriera Activitat on es combinan exercicis per enfortir la part abdominal i el tren inferior: glutis i cames.

#pmsitges #pmsitgeslive #sitges #covidfree #somsalut #sompartdelasolució #exercise #trainning #piscina #esport

 
 
Avui sessió de Pilates amb @esthersg777 🧘‍♀️Activitat de reeducació postural que té com a objectiu l'estabilització del tronc mitjançant exercicis de tonificació i estiraments de la musculatura, relacionats amb els eixos vertebral, escapularis i pèlvic.

#pmsitges #sitges #pilates #salut #somsalut #sompartdelasolució #exercicio #covidfree

 
 
Bon dia! Avui et deixem 5 combinacions de 3 exercicis de força i resistència dins l'aigua, per tal de donar-te eines i recursos que pots aplicar si vas a la piscina.🐬

Els exercicis dins l'aigua tenen l'avantatge que es realitza un treball muscular menys intens, però les articulacions no pateixen impacte i això és molt beneficiós per enfortir tots els músculs del cos, eliminar un dolor muscular o articular o recuperar-se d'una lesió. 💙

A més, tots aquests exercicis tenen un treball implícit d'equilibri, fet que també fa treballar tota la musculatura abdominal, a la que anomenem CORE.💪

Esperem que t'agradin els exercicis i els posis en pràctica! 👌

#pmsitges #elsdecasa #esport #salut #benestar #esportsitgetà #ensensortirem #junts #sompartdelasolució #somsalut

 
 
Avui et deixem aquesta coreo de la cançó "Un camión de salsa" amb @sheptiius i la seva classe dels dijous al migdia, per agafar el cap de setmana amb energia i un somriure 😀

#zumba #pmsitges #elsdecasa #esport #salut #benestar #ensensortirem #junts #ambunsomriure

 
 
4 Combinacions d'exercicis de fàcil execució, per entrenar la força. Reforcem esquena, espatlles, pectoral, quàdriceps, abdominal, isquios, bíceps i glutis.


#trx #pmsitges #sitges #exercise #trainning #covidfree #sompartdelasolució

 
 

Mou-te i fes exercici amb @sheptiius

#pmsitges #sitges #somsalut #sompartdelasolució #covidfree #zumba #enforma #exercise #piscina #dance

 
 

FOAM ROLLER

Eina d'automasatge simple, ideal per introduir en l'entrenent del dia. Es pot utilizar en l'escalfament, per refredar o en un dia de descans per recuperar.

#pmsiges #sitges #stretching #ecercise #training #somsalut #sompartdelasolució #covidfrre #foamroller

 
 
6 exercicicis bàsics que farán augmentar les pulsaciones i tonificar la musculatura.

Realitza l'exercici durant 20-30 seg a alta intensitat, i descansa de 10-15 seg entre repeticions, fent de cada exercici de 6-8 repeticions i descansant 2 min d'entre ells.


#pmsiges #elsdecasa #sitges #hiit #training #somsalut #sompartdelasolució

 
 
GLOBAL PILATES

L'objectiu de l'activitat és l'equilibri de la musculatura que contribueix a la postura del cos, evitant el mal d'esquena i les sobrecàrregues musculars, insistint en enfortir la part mitjana del cos, l'anomenat power house, mitjançant exercicis que requereixen força, flexibilitat, mobilitat articular, equilibri, concentració, consciència corporal, respiració i relaxació.

#pmsitges #elsdecasa #pilates #exercise #salut #somsalut #sompartdelasolució #barcelona #bcnesports #esportscat #covidfree

 
 
GLUTIS, ABDOMINAL I CAMES


Reforcem malucs, abdominals i cames.


#pmsitges #sitges #somsalut #sompartdelasolució #trainning #exercise #piscina #covidfree

 
 
INTERVAL BODY TRAINING

Entrenament que té l'objectiu de millorar i/o de mantenir la resistència mitjançant el mètode intervàl.lic, combinant exercicis de força amb altres de resistència aerobica.

#intervaltraining #fitness #piscina #exercise #salut #covidfree #pmsiges #sitges #somsalut #sompartdelasolució

 
 
Sessió per enfortir i tonificar tot el cos, finalitzant amb estiraments.
40 minunts de Tono + 20 d'stretching.


#pmsitges #sitges #salut #somsalut #sompartdelasolució #enforma #trainning #exercise #stretching #covidfree

 
 
Exercicis per la millora de la postura. Estirem i mobilitzem l'esquena, espatlles, isquiotibials, glutis i psoas.

#pmsitges #sitges #estiraments #mobilitat #exercise #salut #somsalut #sompartdelasolució #covidfree

 
 
5 combinacions d'exercicis de fàcil execució, per fer entrenar la força. Reforcem Bíceps, espatlles, esquena, quàdriceps, glutis i abdominals.


#exercise #entrenament #kettlebell #pmsitges #somsalut #somlasolució #covidfree #sitges #nonstop

 
 
Mou-te i fes exercici amb la coreo de Zumba de "Rikity".

#pmsitges #sitges #somsalut #sompartdelasolució #covidfree #zumba #enforma #exercise #piscina #dance

 
 

Live Estiraments Hipopressius

Classe que combina l'entrenament de diferents posicions corporals, amb una respiració determinada, i la millora de la mobilitat-elasticitat de tot el cos. Busca un moment tranquil de dia per posar-la a la pràctica, el teu cos t'ho agrairà. 🧘‍♀️🧘🏻‍♂️😉


#pmsitges #sitges #enforma #trainning #salut #somsalut #sompartdelasolució #covidfree #piscina #esports #boxing

 

 
 
Live TG BOX

Activitat molt enèrgica que té com a objectiu enfortir la musculatura, principalment de la part superior i millorar la resistència aeròbica mitjançant moviments propis de les arts marcials. 💪

#pmsitges #sitges #enforma #trainning #salut #somsalut #sompartdelasolució #covidfree #piscina #esports #boxing

 
 
Live G.A.C

Reforcem malucs, abdominals i cames.

#pmsitges #sitges #somsalut #sompartdelasolució #trainning #exercise

 
 

Entrenament amb BANDA ELÀSTICA.

4 combinacions d'exercicis de fàcil execució, per fer en qualsevol moment del dia. Reforcem Bíceps, tríceps, espatlles, esquena, quàdriceps i glutis.

#exercise #entrenament #pmsitges #somsalut #somlasolució #covidfree #sitges #nonstop

 
 
Avui us deixem una petita coreografia de la Mila d'step, per començar el dilluns amb energia fent exercici, i perquè et mantinguis en forma😉.

NON STOP. Anima't i no t'ho pensis.


#pmsitges #sitges #somsalut #salut #sompartdelasolució #exercise #piscina #covidfree #covıd19 #dance #aerodance #styledance #step #wetness

 
 
Mou-te a ritme de Zumba i fes exercici amb la coreo "Ella le gusta mi bachata".
NON STOP😉


#pmsitges #sitges #somsalut #sompartdelasolució #zumba #zumbafitness #bachata #exercise #dance #dancing #covidfree

 
 

Us deixem el segon directe de PMSitges Live!

La salut no s'atura ni amb els tancaments!!

 

Què treballes avui? Farem activitats destinades a reforçar el tren superior i inferior 💪


#tonificació #exercise #enforna #salut #somsalut #sompartdelasolució #pmsitges #elsdecasa

 
 
Avui us deixem una petita coreografia de la Mila, perquè facis exercici i et mantinguis en forma😉.

NON STOP. Anima't i no t'ho pensis.

#pmsitges #sitges #sompartdelasolució #exercise #piscina #covidfree #covıd19 #dance #aerodance #styledance

 
 

El primer directe de PMSitges Live! 

I.B.T

Entrenament que té l'objectiu de millorar i/o de mantenir la resistència mitjançant el mètode intervàl.lic, combinant exercicis de força amb altres de resistència aeròbica.


#intervaltraining #fitness #piscina #exercise #salut #covidfree #pmsitges #sitges #somsalut #sompartdelasolució

 
 
PmSitgesLive

A partir de demà, DIMARTS 3 DE NOVEMBRE, comencem amb els directes a PmSitgesLive 💪

Aquesta setmana seran dimarts a les 10:00h i dijous a les 19:00h. Farem que sigui un espai proactiu, proper i ple de salut.


Us esperem a tots!


#pmsitges #exercise #somsalut #sompartdelasolució #sitges #covidfree

 
 
Recordem 4 combinacions d'exercicis de fàcil execució, per fer a qualsevol moment del dia. Reforcem Esquena, Abdominals, Cames, Glutis, Braços i Espatlles.

#exercise #entrenament #pmsitges #somsalut #somlasolució #covidfree #sitges #nonstop

 
 
Combinació de moviments per millorar i reforçar la mobilitat de l'esquena.

#pmsitges #covidfree #somsalut #sompartdelasolució #esquena #estiraments #sitges

 
 
Mou-te i fes exercici al ritme del carnaval de Cèlia Cruz 💃🏻
Crema caloríes i desconecta, la salut no s'atura ni amb els tancaments!

#somsalut #sompartdelasolució #pmsitges #espaiprotegit #zumba #sitges #covidfree

 
 
Comencem el dia amb la classe de Zumba d'ahir DIJOUS. Tot era alegria i és la que volem transmetre avui. Sense públic, però seguirem amb vosaltres dia rere dia penjant vídeos saludables d'entrenament perquè no deixeu de fer exercici 💪

#nonstop #centreesportiu #pmsitges #espaiprotegit #covidfree #salut #sitges #zumba

 
 

<< volver