PM Sitges

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Instagram

SEAE

Inici

Comunicat PMSitges

 
▶️ Amb el DOGC oficial publicat 🔎 i ben estudiades les mesures, ja podem confirmar que, el teu centre @pmsitges romandrà OBERT🎉

☝🏼Ens haurem d'adaptar una vegada més, a les actuals restriccions de la Generalitat, dissenyades per a la contenció de la COVID19, efectives del 7 al 17 de gener. Tot l'equip #pmsitges ja està treballant al detall perquè les noves mesures afectin el mínim possible a l'oferta de serveis. 💚El que no es veurà afectat, és la qualitat, l'esforç i la perseverança per cuidar de tots nosaltres i d'immunitzar-nos la salut #esportéssalut 💪🏼

👉🏼 Serveis OBERTS:

🟢 Pàdel.

🟢 Piscina coberta al 30% de l'aforament (com les últimes setmanes), sense Cursos Wetness.

🟢 Vestidors, exclusius, per als usuaris de piscina.

🟢 Activitats dirigides a l'aire lliure. Estem definint una nova graella, traslladant el màxim de la nostra oferta als espais exteriors.

🟢 I més espais en els que estem treballant on continuar amb les vostres rutines físiques. La sala de fitness i les sales d'activitats dirigides quedaran temporalment inhabilitats.

✅Un cop acabem de perfilar les activitats, ho comunicarem pels nostres canals habituals i per a tots els que hàgiu deixat el vostre mail a la nostra base de dades, també enviarem un mailing amb tots els detalls.

📝Continuem amb el servei de cita prèvia.


✊🏼L'any comença fort, posant-nos de nou a prova, amb nous reptes que assolir, readaptant-nos una vegada i una altra, però per vosaltres, abonats, pels nostres companys, i sobretot, per la salut, la pandèmia no podrà amb nosaltres! Seguirem lluitant perquè no deixeu de venir, a fer el més important, immunitzar la salut!

 

 

#somsalut #somoberts #restriccions #centreesportiu #espaiprotegit #covidfree #pmsitges #elsdecasa

 

<< volver