PM Sitges

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Instagram

SEAE

Inici

Arriba Wetness® a PM Sitges

 

PM Sitges incorpora la marca Wetness®, que treballa a l'aigua amb una metodologia pròpia.

Wetness® aprofita el potencial de l'aigua per oferir serveis destinats a l'educació, la salut, l'oci i l'entrenament mitjançant programes aquàtics específics.

A PM Sitges comencem per la modalitat Wetness Training. El que trobareu respecte al que ja estàveu fent com a activitat aquàtica dirigida, és una major especificitat del contingut plantejat a les sessions en cada programa i una adaptació més personalitzada segons el nivell aquàtic de cada usuari. Dins d'aquesta modalitat Wetness® incorporem 2 novetats:

  • Wet Hard : Combina exercicis intensos d'entrenament funcional, fora i dins de l'aigua. Horari: dimarts de 19.15 a 20 h.
  • Wet Triatló: Et premetrà entrenar intensament les 3 disciplines: ciclisme (de 19.30 a 20 h), córrer (de 20 a 20.30 h) i natació (de 20.30 a 21 h), en aquest mateix ordre.

Totes dues, estan incloses en la graella setmanal d'activitats.

Els programes Wetness Training us ajudaran a millorar les capacitats físiques bàsiques segons les vostres necessitats i reptes personals. Esperem que gaudiu més de la piscina i que altres descobriu el potencial de l'aigua com a espai d'entrenament.

 
 

<< volver