PM Sitges

appstore googleplay
Segueix-nos: Facebook Twitter Instagram

SEAE

Avís Legal

Avís Legal

Avís Legal

Moltes gràcies per consultar el nostre lloc web. Aquesta pàgina web pertany a la Piscina Municipal de Sitges, les dades de la qual figuren al final d'aquest avís legal.

 

Propietat intel·lectual

Tots els continguts apareguts en aquest web, textos, imatges, il·lustracions, dissenys i sons, o qualsevol altre no especificat, són propietat intel·lectual de la Piscina Municipal de Sitges o dels seus llicenciadors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

Es prohibeix expressament la seva reproducció, modificació, cessió, distribució o emmagatzematge, total o parcial, sense l'autorització expressa i per escrit dels representants de Seae SL.

 

Protecció de dades personals

Piscina Municipal de Sitges considera fonamental el respecte a la intimitat i a la confidencialitat de la Piscina Municipal de Sitges ofereix aquest lloc web a efectes informatius sense que constitueixi la seva finalitat la recollida de dades dels usuaris. La simple navegació no implica la identificació del visitant, únicament utilitzem les dades de consulta per conèixer el nombre de visites i així poder millorar-la en el futur.

No obstant això, Piscina Municipal de Sitges procedeix a la recollida de dades personals, mitjançant formularis, per a la prestació de determinats serveis: resposta a les consultes, enviament de documentació, ofertes de treball, subscripcions a publicacions, consultes del web...

Els fem saber que les dades que vostès ens facilitin s'inclouran en els arxius propietat de la Piscina Municipal de Sitges, amb la finalitat de poder mantenir la nostra comunicació amb vostès. Amb la mateixa finalitat aquestes dades podrien ser cedides a les nostres empreses filials.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre la protecció de dades de caràcter personal, us fem saber que en el moment que ho desitgeu podreu exercir el vostre dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades sol·licitant-ho mitjançant un escrit per correu electrònic, fax o carta ordinària, a l'adreça de la instal·lació corresponent..

En aquest web trobareu enllaços amb pàgines d'altres entitats. la Piscina Municipal de Sitges  no es fa responsable de les seves polítiques de gestió de dades personals, per la qual cosa us recomanem que consulteu els seus advertiments legals.

Destacats Superior